ACTUALITAT  

Reunió entre Mateu i Lay Hoon amb la venda com a principal tema

Per Alejandro Fernandez · 11 Desembre, 2023

La presidenta del València, Lay Hoon, és la cara i la veu de Peter Lim en el club i a la ciutat, i és la imatge del club en diversos actes institucionals als quals acudeix com a representació de l’entitat.

Lay Hoon sol tindre una agenda plena de compromisos amb diferents personalitats, i fa dos setmanes va tindre una reunió amb una persona molt volguda i respectada entre el valencianisme en els últims anys. La presidenta va tindre una reunió amb Mateu Alemany, segons ha informat Héctor Gómez en Tribuna Deportiva.

D’acord amb la informació, Mateu Alemany va preguntar a Lay Hoon si Peter Lim té al València en venda. Mateu està molt pendent de l’actualitat i situació del conjunt valencianista, així com del seu futur i del canvi de propietari.

Mateu Alemany va ser el director general del València des de 2017 a 2019, i va aconseguir formar un grup i cos tècnic que va jugar Champions, i va aconseguir la Copa del Rei contra el FC Barcelona en 2019.

Ara, l’ex director general del València ha estat prop d’endinsar-se en una nova experiència dins del futbol espanyol, en l’Atlètic de Madrid, després de múltiples reunions amb el conseller delegat. Finalment, Mateu Alemany va declinar l’última oferta del club madrileny i el seu futur encara és incert.