ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El missatge de Peter Lim als possibles compradors del València CF

Per Javi Richart · 25 Septembre, 2023

La visita de Javier Tebas a València va deixar titulars, ja que el president de LaLiga va parlar per primera vegada sobre la possible venda de Peter Lim. Després de les paraules del màxim representant de la competició, Relevo ha informat que Lim ha comunicat a interessats en la compra del club que primer vol deixar encarrilat l’assumpte del Nou Mestalla, una informació que ja coneixen a l’organisme que controla la competició. En canvi, no hi ha garanties de que si s’acaba l’estadi el propietari venga el club.

El que està clar és que acabar el Nou Mestalla és una prioritat per a Peter Lim, i que és un factor imprescindible per a facilitar la seua marxa. A les seues declaracions, Tebas es va mostrar proper al propietari de Singapur, amb el qual té una bona relació. Però, el president de LaLiga va revelar que l’ajudaria a vendre el club si aquest li ho demanara.

Si alguna persona o entitat està interessada en comprar el València CF, primer hauria de passar una sèrie de fases. La primera d’aquestes és la que va protagonitzar el Príncep de Johor, qui es va reunir amb Tebas en la fase d’assessorament que fa LaLiga, tot i que l’opinió va ser negativa i l’assumpte es va trencar.

Segons explica Relevo, els següents passos començarien amb una primera oferta pels candidats i, posteriorment, Lim hauria d’escollir una d’aquestes. Amb l’oferta escollida es realitzaria una “Due Diligence”, el qual és un procés que permet conéixer en profunditat els comptes del club, i que té un cost de 200.000 euros, aproximadament. Finalment, s’hauria de valorar amb una anàlisi global per concretar la venda del club, sempre amb el vistiplau del Consell Superior d’Esports.