ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Imanol Alguacil parla del València: “És un equip top, pero està on està per motius extraesportius”

Per Joan Marc García · 26 Septembre, 2023

El València C.F s’enfronta a la Reial Societat este pròxim dimecres amb l’objectiu de repetir sensacions i aconseguir la sumar victòries a casa de manera consecutiva. Després dels tres punts d’or reeixits contra l’Atlètic de Madrid, i de treure un punt valiós del Power Horse Stadium, els de Baraja s’enfronten a un equip Champions: la Reial Societat.

No obstant això, el València té una setmana frenètica per davant. Reial Societat el dimecres i partit contra el Betis diumenge. Dos partits en menys d’una setmana no és ni molt menys una bona notícia per a una plantilla curta com la que té Rubén Baraja.

El tècnic de la Reial Societat, Imanol Alguacil, ha parlat de l’equip de Baraja en la prèvia al partit de demà. Per a l’entrenador basc, cal anar molt en compte amb l’equip del Pipo: “Amb Baraja està jugant molt bé al futbol, ​​concedeix poques ocasions i hi ha una gran feina col·lectiva. És un equip amb molta energia, qualitat i cames i veurem si són capaços d’aguantar aquest ritme fins al final“, ha indicat Alguacil.

A més, segons l’entrenador de la Reial Societat el València és un equip gran: “No tenim dubte del potencial dels seus jugadors, és un equip top però per motius extraesportius està on està“, ha assenyalat el tècnic a la roda de premsa prèvia al partit de demà.

Baraja posa a la Reial Societat com un club a seguir

Així mateix, Rubén Baraja es mira en l’espill de la Reial Societat. Del projecte i del seu entrenador. El tècnic del València prepara el duel davant els donostiarres convençut que els seus futbolistes han tingut temps per a recuperar-se de l’esforç en Almeria.

Bé, jo el que veig és que ha de ser un model a seguir, hauria de ser un espill, està fent les coses molt bé des de fa temps, en diversos aspectes, un model de gestió, fa inversió en jugadors que marquen diferències, des de la secretaria tècnica tenen clara l’estratègia per a poder signar i la continuïtat d’un molt bon entrenador com Imanol, que ha fet que un equip jove, amb gent de la casa, estiga jugant la Champions. És un model a seguir en tots els sentits ha assenyalat el tècnic del València aquest matí a la roda de premsa.