La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ilaix perdonà 2,1 milions per a jugar al València
,

Ilaix perdonà 2,1 milions per a jugar al València

COMPARTIR

Al València qualsevol jugador ha de vindre a servir, no a servir-se. L’entitat que té encara el conjunt blanquinegre, tot i que Meriton s’ha esforçat els últims anys en destruir-la, provoca que alguns futbolistes arriben a València sense importar el com, l’únic que tenen present és que jugaran a un dels grans equips del futbol espanyol, i este ha sigut el cas d’Ilaix Moriba.

2,1 milions

L’exjugador del Barça demostrà que té nivell de sobra per a lluir-se a la primera divisió. A ixe Barça un poc més debilitat del que és habitual va ser una aparició estel·lar que deixà a tot el món bocabadat, i ara este jugador vestirà la camiseta del València Club de Futbol. L’operació necessità de la seua ajuda, i és que segons el diari AS, Ilaix Moriba perdonà 2,1 milions d’euros per a vindre al València.

A sumar i a demostrar

Concretament, s’ha baixat el sou en 1,5 milions fixos. És una autèntica barbaritat, però és que si no juga tots els partits que resten fins a final de temporada almenys uns minuts deixarà de guanyar altres 600.000 euros. És un dels esforços econòmics més grans que es recorden d’un jugador que arriba a la Capital del Túria a sumar i a demostrar el seu nivell. Ilaix sap que per la situació del club tindrà molts minuts, i ve a demostrar perquè va ser un jugador que brillà al Barça.