La millor informació del ValènciaCF en valencià

Ilaix: “No puc fallar-li ni a Gattuso ni a l’afició”
,

Ilaix: “No puc fallar-li ni a Gattuso ni a l’afició”

COMPARTIR

El nou fitxatge del València Club de Futbol, Ilaix Moriba, ha oferit hui una entrevista per a VCF Media on ha parlat de com s’ha donat la seua incorporació i dels objectius personals i col·lectius d’esta temporada. El migcampista portarà el dorsal ‘8’ en la seua segona etapa valencianista. Estes han sigut les seues declaracions més rellevants:

Primeres sensacions

Estic molt content d’estar ací de nou, l’any passat ja vaig estar i em va encantar el club, la ciutat, els fans, els companys… Des del primer moment jo sabia que el València CF era la meua primera opció i gràcies a Déu ja estic ací.

El València CF era la teua primera opció

Jo ja sabia que no anava a quedar-me al RB Leipzig des de principi de pretemporada. Vaig estar aguantant tot el possible, parlant amb la directiva i tot per si hi havia una possibilitat de vindre ací.

Quin és el teu objectiu?

En esta segona etapa espere que puguem donar-li als aficionats l’alegria que no vam poder donar-li l’any passat, poder classificar-nos per a Europa i gaudir com l’any passat. Hem de fer el treball bé i quedar-nos tots contents.

Quina sensació et transmet este nou València?

He vist tots els partits del València CF, he parlat amb diversos companys de l’any passat que són amics i la veritat que veig que es pot jugar al futbol, som un equip que té molta qualitat. Es va demostrar contra l’Atlètic de Madrid que podem dominar a qualsevol equip, ens falta ficar els gols i guanyar els partits.

Nou estil de joc

Soc un jugador que em puc adaptar a tot, però el joc de toc, la mobilitat i crear joc és el que més em fascina. Tenim grans jugadors, el míster ja es va veure que no renunciarà a este estil de joc que ens agrada a tots, a l’aficionat també. He d’unir-me a ells i donar el millor de mi, això és el que faré.

Contacte amb Gattuso

Vaig parlar amb el míster, em va dir que em volia ací. No puc fallar-li a Gattuso ni a l’afició, per això vinc amb tot i a donar el millor de mi cada instant.