ACTUALITAT  

Ilaix Moriba tanca el seu nou equip

Per Blanquinegres · 04 Gener, 2024

El Getafe està prop de tancar el seu primer fitxatge en aquest mercat d’hivern. Es tracta del jugador guineà Ilaix Moriba. L’ex del FC Barcelona o València arribaria cedit pel RB Leipzig a l’equip blau després que en les últimes hores s’haja encarrilat el seu ‘aterratge’ en el Coliseum.

Ilaix arribaria a préstec al Getafe i reforçaria una posició en la qual Bordalás ha demanat entre un i dos reforços. Ilaix, que ja va estar amb Bordalás en la seua primera etapa a València, té la confiança del tècnic alacantí i, als seus 20 anys, continua sent un futbolista amb un gran futur per davant si aconsegueix centrar-se en el seu joc.

El ‘problema’ de la Copa d’Àfrica

El principal problema és que Ilaix jugarà amb Guinea la Copa d’Àfrica que arrancarà per a la seua selecció el pròxim 15 de gener enfront de Camerun. En el pitjor dels casos per als interessos del Getafe, en una hipotètica final, Ilaix estarà disputant el torneig fins a l’11 de febrer, per la qual cosa encara tindria més d’un mes per davant abans de debutar amb els blaus.