Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Ilaix Moriba podria tornar al València en forma de cessió

Per Pablo Marquez · 31 Agost, 2022

Després de la venda de Carlos Soler al París Saint Germain, el València està buscant en el mercat les opcions de reforçar eixa demarcació. El club de la Capital del Túria treballa a contrarrelotge, perquè el mercat s’acaba demà, però confia en trobar un substitut. 

Ara mateix, segons ha informat SER Deportivos València, el València ha tornat a activar l’opció d’Ilaix Moriba. El jugador ja va estar ací cedit la passada temporada i podria tornar esta. Ilaix no entra en els plans del Leipzig i podria valorar de forma positiva tornar al club. De fet, ha interactuat en diverses ocasions en les publicacions del València. 

D’altra banda, el periodista del diari AS, Nacho Sanchis, ha afegit que el València té un acord amb Ilaix Moriba des del passat dos d’agost. Es tractaria d’una cessió sense opció de compra. Però seria una operació molt econòmica per al València, ja que el club valencià no pagaria res al Leipzig per la cessió del jugador i només es faria càrrec d’un 50% del salari. 

L’opció de Denis Suárez

Denis Suárez està en una situació molt complicada en el Celta. El jugador no juga amb el club gallec i està buscant una eixida. El València el valora com una de les possibles opcions per a reforçar el migcamp. Cal recordar que el seu possible fitxatge generà una ‘guerra’ entre Marcelino i Meriton, ja que va ser una petició de l’entrenador que des de Singapur no es va concretar. 

James Rodríguez

De moment, James Rodríguez només és un oferiment del futbolista i el seu entorn. El València coneix la situació, però sap que és una operació molt complicada, perquè encara té contracte en vigor amb el seu club. Al llarg dels últims dies, Jorge Mendes està tractant de rescindir el contracte de James Rodríguez amb l’Al-Rayyan, però el temps juga en contra de tots. 

D’altra banda, segons ha informat el periodista colombià, Pipe Sierra, l’Al-Rayyan demana en torn a quatre milions d’euros per a vendre a James Rodríguez. El jugador colombià vol eixir i ja ha confirmat el seu desig de jugar en el València CF.