ACTUALITAT  

Ilaix Moriba, a un pas de tornar a LaLiga de la mà d’este equip

Per Manel Rumbau · 03 Juliol, 2024

Ilaix Moriba va completar fa dos temporades la seua segona i definitiva etapa com a jugador del València. A diferència del seu primer any a la capital del Túria on va tindre destells de la seua qualitat, el cert és que aquesta etapa final va ser bastant decebedora en tots els sentits. El jove futbolista guineà va aplegar el mercat d’estiu de 2022 en qualitat de cedit, repetint en aquest cas la mateixa operació que es va donar a la temporada 2021-22.

No va arribar a tindre protagonisme ni amb Gattuso, tècnic que millor s’acoplava a les exigències futbolístiques de l’exjugador del Barça. Poc després, amb Baraja, la situació va empitjorar. Durant aquest temps, Ilaix no ho va passar bé. I es que Baraja va optar per excloure’l de les convocatòries i alineacions malgrat la pobra posició de l’equip en aquell moment.

A més d’açò, Moriba tenia una faceta nocturna durant la seua vida València. Tot i la situació de l’equip, el “8” va continuar acudint al llarg de la temporada a festes de tot tipus, fins i tot havent d’enfrontar problemes en una discoteca de València de la qual va haver d’anar-se’n després d’un incident.

Un pas pel Getafe amb Bordalás i pròximament… Sevilla

Esta passada temporada, el jugador del RB Leipzig va tornar a LaLiga després del seu pas per Mestalla amb una nova cessió al Getafe del seu antic tècnic a la capital del Túria, José Bordalás, aventura que ha acabat com les seues dos anteriors a València. No obstant això, sembla que Moriba està prop de tornar a Espanya de la mà, en este cas, del Sevilla. 

Segons ha informat el periodista Máximo de la Cruz, el jugador guineà ja hauria donat l’OK a l’operació i el Sevilla es faria càrrec al complet de la seua fitxa d’1.62 milions d’euros. Sols faltaria, arribats a este punt, establir una opció de compra que puga tancar definitivament l’acord entre clubs.