Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Iago Herrerín debuta a Mestalla

Per Vicent Burguete · 17 Desembre, 2022

Iago Herrerín debuta a Mestalla i Gattuso confia en ell per suplir a Mamardashvili

Al partit que es va disputar ahir entre el València Club de futbol i Nottigham Forest, més enllà del resultat final, els aficionats van poder gaudir de fets noticiables com el retorn golejador d’Hugo Duro a Mestalla o l’actuació del canterà Fran Perez, però el debut de Iago Herrerín va ser del més noticiable.

El passat 28 de setembre, el València Club de Futbol incorporava a Iago HerrerínEste moviment es va produir després que Jaume Domènech, segon porter del club, patira una ruptura de lligament creuat anterior al seu genoll dret. Aquesta lesió deixaria al d’Almenara durant sis mesos aproximadament fora dels terrenys de joc i el València, ja finalitzat el mercat de fitxatges, va tindre que acudir al mercat d’agents lliures. A aquest punt, se’n van valorar alguns noms, però després d’un període de prova de 17 dies, Iago Herrerín va firmar pel club valencianista davant la urgència extrema d’aconseguir un porter que acomplira en els paràmetres requerits.

Després de tres mesos de competició i davant el paró pel mundial, Iago Herrerín per fi va debutar a Mestalla. El basc ho va fer davant el Nottingham Forest, que es va imposar al VCF per 1-2 en un partit que servia per a agafar sensacions i ritme abans que es reprenen les competicions domèstiques després que finalitze el Mundial 2022.

L’exjugador de filials com el de l’Atlético de Madrid i d’equips com l’Athletic Bilbao, Leganés o Numancia, va encaixar un dels dos gols que van acabar a la xarxa dels de Gattuso. El gol es va produir a una jugada en la qual Thierry Rendall va cometre una errada defensiva important a pocs metres de l’àrea i en la que el nou porter del VCF poc va poder fer.

Malgrat el gol, Iago Herrerín va deixar bones sensacions i demostrà que està agafant ritme de forma correcta, ja que va evitar als minuts 82 i 87 que els anglesos augmentaren la diferència al marcador amb dues parades de mèrit: un mà a mà en conducció i una gran estirada al segon pal.

En un principi, pareixia que Iago Herrerín aplegava a la disciplina de Gattuso per assumir el rol de tercer porter, després de Giorgi Mamardashvili i Cristian Rivero. No obstant això, Genaro Gattuso va utilitzar ahir a Iago com a suplent del Mamardashvili i no va utilitzar a Cristian Rivero, el que pot significar un canvi de rumb a aquesta situació, ja que Rivero ha disputat trenta minuts en esta pretemporada i Iago Herrerín, per la seua part, un total de noranta.