ACTUALITAT  

Miguel Ángel Corona: “Hugo Duro representa eixos valors i eixe ADN que volem per al nostre equip”

Per Manel Rumbau · 04 Juliol, 2024

El València CF ha oficialitzat este matí la renovació d’Hugo Duro, un dels jugadors clau per a Baraja a l’onze i que ha acabat per firmar esta temporada el seu millor registre golejador a LaLiga amb 13 gols, a més de repartir 2 assistències. 

El director esportiu del club de Mestalla, Miguel Ángel Corona, ha parlat sobre la renovació del “9” valencianista fins l’any 2028.

Renovació

Estem molt contents, molt orgullosos d’aquesta extensió contractual, renovació d’un dels nostres davanters que, a més, en aquest temps s’ha convertit en un jugador molt volgut pels nostres aficionats i que representa, en gran manera, tots eixos valors i eixe ADN que volem per al nostre equip.

Confiança

Quan dues parts volen el mateix sempre acabes trobant la fórmula. Agrair eixe amor que té Hugo pel nostre equip, amb la passió que juga cada jornada. És el gran exemple que amb treball s’aconsegueixen grans coses. Va arribar fa 3 anys, a última hora del mercat, sense haver jugat, a penes, en Primera Divisió i tres anys després ja compta amb més de 100 partits amb la nostra camiseta i s’ha convertit en un jugador molt important i molt volgut per a nosaltres”.

 

Plantilla

Sumem una nova extensió, renovació que li dona més estabilitat si cap a la plantilla. Estenem el contracte d’Hugo fins a 2028 amb la qual cosa seguim en eixa estratègia de tindre estabilitat contractual i que puguem tindre tranquil·litat també amb la nostra plantilla no sols per a l’immediat, sinó que per al mitjà i llarg termini.