Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hui fa un any que es va disputar el primer partit a porta tancada en Mestalla

Per Pablo Marquez · 10 Març, 2021

Hui es compleix un any de l’últim partit del València CF en la Uefa Champions League. El València havia perdut 4-1 davant l’Atalanta en el partit d’anada i el club de la Capital del Túria havia de guanyar 3-0 per a poder passar als quarts de final de la Champions.

No obstant això, l’ambient era prou diferent. Eixe dia ja no hi havia públic a les grades de Mestalla. Des de Sanitat varen explicar que la pandèmia de la Covid-19 estava expandint-se i que no era segur que el partit es celebrara amb les grades de Mestalla plenes, ja que suposava una gran aglomeració de gent.

Encara que no estava permitit accedir a l’interior de l’estadi, l’afició no volia deixar a soles al seu equip i va esperar a l’autobús de l’equip abans del partit per a donar-li ànims.

D’altra banda, durant el partit, una part de l’afició del València es va quedar a les portes de Mestalla cantant per a animar al seu equip. La remuntada no va ser possible i el València va perdre el partit. L’ambient era prou depriment. Els jugadors no sentien la calor de l’afició i varen cometre errors que varen costar l’eliminatòria.

EL PRIMER PARTIT QUE VA DISPUTAR EL VALÈNCIA A PORTA TANCADA

Este va ser el primer partit que va disputar el València CF a porta tancada. De fet, este va ser l’últim partit que va jugar l’equip valencià abans de la paralització de tot, perquè quatre dies després, Pedro Sánchez va decretar l’estat d’alarma i el confinament domiciliari. Després d’este moment, es varen paralitzar dos mesos les competicions europees, però el València ja estava eliminat de la Champions.

Un any després, tot fa indicar que encara falta temps per a poder tornar als estadis. Per este motiu, l’afició haurà d’esperar per a tornar a asseure’s en la seua cadira de Mestalla. Mentrestant, ja fa un any que l’aficionat del València està obligat a veure els partits de Mestalla a la televisió. S’espera que la situació millore i es puga abandonar esta pandèmia que ha afectat a tots els sectors de la societat.