Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Hugo Guillamon: “Volem que el València estiga on es mereix”

Per Pablo Marquez · 28 Juny, 2022

El València tornarà als entrenaments la primera setmana de juliol. El club de la Capital del Túria iniciarà una nova pretemporada baix el treball de Gennaro Gattuso, el qual té moltes ganes de començar. Encara que els jugadors tornaran al treball la pròxima setmana, hi ha un jugador que no ha deixat de treballar. Este ha sigut el cas d’Hugo Guillamon. El jove futbolista ha parlat amb els companys de VCF Mèdia sobre les seues sensacions de cara a esta nova temporada. 

La seua lesió

Estic amb moltes ganes de començar. Han sigut unes vacances una mica diferents. He treballat per a començar bé la pretemporada, que era l’objectiu. Des del final de la temporada que em vaig lesionar, l’objectiu era arribar bé. A més, una lesió al peu que és complicada. També he descansat uns dies per a començar a punt ja. Des que em vaig lesionar al peu, decidim que era bon moment per a arreglar això del nas.

El tracte amb Gattuso

El primer dia que va vindre Gattuso, jo estava tractant-me i vaig poder xarrar una mica amb ell. Em va semblar molt pròxim, que ve amb moltes ganes de fer un bon treball i amb molta il·lusió. Tant ell com nosaltres esperem que siga un bon any per al València CF.

L’inici de la pretemporada

Quan hi ha un canvi d’entrenador hi ha noves idees, nous conceptes i l’equip els ha d’agafar al més prompte possible, per a això està la pretemporada i així començar la temporada amb bon peu. La pretemporada et val per a començar a competir, per a agafar el ritme. Jugar contra rivals d’aquest nivell segur que ens ajudarà.

Estem amb moltes ganes. Arriba un entrenador nou que ens aportarà moltes coses bones. Tant tot l’equip com jo tenim moltes ganes de fer una bona temporada i que el València CF estiga on es mereix.

El centenari de Mestalla

És un any molt especial pel centenari de Mestalla. Traure molts punts a casa ens donarà molt. Hem de ser forts i recuperar eixe fortí. L’afició serà molt important per a aconseguir-ho.