Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Hugo Guillamon: “Vaig veure a Gattuso molt proper i amb ganes de fer un gran any”

Per Pablo Marquez · 27 Juny, 2022

El València continua sense tancar la renovació d’Hugo Guillamon. El jove futbolista ha explicat que està mantenint conversacions amb el club, ja que el seu contracte acaba en juny del pròxim any. En el dia de hui, Hugo Guillamon ha parlat amb els companys d’Àpunt Esports sobre la seua renovació i tots els temes d’actualitat del València CF. 

La seua renovació

Estem en conversacions amb el València per a la meua renovació. No obstant això, eixos temes els porten els meus agents i la meua gent de confiança. 

El tracte amb Gattuso

Molt bé. La impressió que em vaig portar va ser molt bona. El vaig veure un dia que jo estava a Paterna recuperant-me de la meua lesió. El vaig veure molt proper, amb moltes ganes de treballar i de fer un gran any amb el València. 

Gattuso i el club avaluaran a Guillamon

Pel que respecta a Guillamon, Gattuso i el seu cos tècnic avaluaran el rendiment del jove futbolista del València abans de prendre una decisió sobre el seu futur. Des del club volen conéixer l’opinió de l’italià sobre Guillamon per a poder assegurar-se que el jove jugador format en l’Acadèmia del València siga una bona aposta de futur. 

Per totes estes raons, tot fa indicar que la renovació de Guillamon continuarà parada al llarg de l’estiu. Al final del mercat, el València prendrà una decisió i tornarà als contactes per a veure quina és la situació del jove jugador. Pel seu perfil, Guillamon és un jugador que pot agradar a Gattuso. El tècnic italià ha afirmat que la seua idea de joc es basa en tindre la possessió del baló. Per a aconseguir això, necessita futbolistes que tinguen qualitat amb la pilota i Guillamon compleix amb eixes característiques.