Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Hugo Guillamón, una perla que es podria escapar

Per Blanquinegres · 08 Novembre, 2019

Junt amb Ferran Torres i Kang In Lee, Hugo Guillamón és un dels millors talents que la pedrera de Paterna ha fabricat en els últims anys. No obstant això, el defensor no ha tingut les mateixes oportunitats en el primer equip que els dos primers per demostrar el gran talent que atresora. I això pot ser un gran problema, ja que acaba contracte molt prompte.

Hugo Guillamón finalitza la seua vinculació amb el València CF el pròxim 30 de juny de 2020. Aquesta data s’aproxima i, segons informa SER Deportes València, el defensor encara no ha rebut cap telefonada per proposar-li una oferta de renovació. Açò es tradueix en què, a partir de gener, el jugador pot negociar amb qualsevol altre club i anar-se’n lliure en finalitzar el contracte.

Sense cap mena de dubte, aquesta seria una gran pèrdua per al València CF, ja que deixaria escapar una de les grans promeses del futbol espanyol amb major projecció. Una peça fonamental en les categories inferiors de la selecció espanyola: sub17, sub18 i sub19. Que, a més, acaba de rebre el trofeu com a Millor Central Dret de l’Onze de Plata de Futbol Draft de la temporada 2018-2019.

Font: València CF | Hugo Guillamon amb el trofeu de Millor Central Dret de l’Onze de Plata de Futbol Draft