ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Guillamón també serà pare en les pròximes setmanes

Per Manel Rumbau · 08 Juliol, 2024

La temporada d’Hugo Guillamón amb el València ha anat de menys a més. El futbolista de l’Eliana va començar la temporada sense cap participació i influència en l’equip de Rubén Baraja. En canvi, per a sorpresa de tots, el partit contra el FC Barcelona en aquell 16 de desembre de 2023 va suposar la seua resurrecció.

Guillamón va donar un punt molt important al València amb un golàs des de fora de l’àrea que va suposar l’empat contra els de Xavi Hernández. Fins eixe moment, el migcampista che tan sols havia disputat 162 minuts en 9 partits de lliga (mitjana de 18 minuts per partit). La seua presència en l’XI era inexistent, ja que no havia sigut titular en cap encontre, a excepció de la Copa del Rei.

Aleshores va aparéixer. Baraja li va donar l’oportunitat a la medul·lar, i no va fallar. Guillamón va ser el termòmetre del València, controlant els temps i el joc de l’equip. A partir d’eixe moment es va fer amb la titularitat, i no l’ha soltat al llarg de la recta final de la temporada a LaLiga.

El jugador, al igual que Mamardashvili, ha anunciat que serà pare

En el primer dia de tornada als entrenaments a Paterna junt a la resta dels seus companys, el “6” valencianista ha compartit, per mitjà d’una història a Instagram de la seua parella Claudia Ferraro, que serà pare en les pròximes setmanes amb el missatge: “comptant els dies”.

D’esta forma, i en qüestió d’unes poques hores, el vestuari valencianista ha anunciat que dos dels seus components seran pares al llarg d’esta temporada, ja que l’anunci de Guillamón es suma al de Giorgi Mamardashvili, el qual ha anunciat a una cerimònia familiar que serà pare d’una xiqueta en els pròxims mesos.

Imagen