ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Hugo Guillamón es sincera: “Qualsevol futbolista passa per èpoques en les quals no està bé”

Per Manel Rumbau · 07 Febrer, 2024

Hugo Guillamón no va començar la temporada de la millor forma possible. Tot i ser un fix en les últimes temporades amb Gattuso i Bordalás, el jugador de l’Eliana, fins fa uns mesos, estava sent un jugador desigual per a Baraja. És cert que vomençar més tard la pretemporada que els seus companys, però la realitat és que fins el mes de novembre, el jugador no havia pogut disputar més de 20 minuts amb l’elàstica valencianista.

Cal recordar, arribats a aquest punt, Rubén Baraja va prendre la passada temporada una decisió estratègica que ha demostrat ser fonamental pel rendiment i el benestar dels seus jugadors: va incorporar el Doctor Jona Muñoz com a psicòleg esportiu, convertint-lo en una peça clau en el cos tècnic.

En aquest sentit, el fitxatge del tècnic de Valladolid ha demostrat, al llarg del temps, ser efectiu en jugadors com Hugo Duro, Thierry Rendall i, per descomptat, Hugo Guillamón, qui després d’una difícil etapa, ha aconseguit tornar a ser una peça clau a l’equip.

D’aquesta situació, i de molt més, ha parlat el “6” valencianista en una entrevista amb VCF Mèdia Ràdio. 

Moments difícils

Qualsevol futbolista passa per èpoques en les quals no està bé, de no sentir-se còmode ni trobar el seu ritme, però és important mantindre la calma, treballar i no caure en eixe estat d’ànim negatiu. A vegades has de fer una retrospecció.

Estat de forma actual

La Lliga cada cap de setmana és molt complicada. Als equips els costa guanyar en cada camp i nosaltres som competitius contra qualsevol al cent per cent, però si baixem, ens costa molt, per la qual cosa estem concentrats a mantindre la regularitat i ser competitius en qualsevol situació.

Aquesta situació ajuda a veure’s amb més punts i més amunt en la taula, encara que l’objectiu no és quedar-se ací, sinó intentar millorar cada partit i competir en cada camp. És clar que es genera il·lusió quan aconsegueixes una bona ratxa de victòries, però hem d’estar amb els peus en terra i competir cada cap de setmana pels tres punts.

Baraja

Des de pretemporada ha marcat les pautes de l’equip i està fent una gran feina. Agraïr-li que m’haja donat confiança i tranquil·litat. Estava segur que anava a arribar l’oportunitat i la veritat és que Pepelu i jo ens entenem bé.