Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Hugo Guillamon: “El sentir de tots és que l’àrbitre hauria d’haver vist el VAR”

Per Pablo Marquez · 19 Octubre, 2021

Una de les sensacions d’esta temporada, Hugo Guillamon, ha parlat amb els companys de VCF Media abans de rebre al RCD Malloraca per a tractar tota l’actualitat que envolta al club, sobre el seu nou rol i la seua experiència en el València CF.

És molt important per a nosaltres traure els tres punts, en el nostre camp, amb la nostra gent que segur que serà ací. Tenim a la nostra gent que ens ajudarà i donarem el màxim. Esperem que estiguen amb nosaltres perquè ens ajuden molt quan ens animen. Que no tinguen cap dubte que donarem el 100% per a aconseguir la victòria.

El competir i l’exigir-nos al 100% és el mínim que podem donar per a traure les victòries que ara no estan arribant, però l’equip l’està donant tot i este dissabte no serà diferent. És veritat que tenim moltes coses que millorar perquè se’ns estan escapant punts en les últimes jornades. Potser no estem aconseguint ser el sòlids que érem. Hem de millorar aqueixes coses perquè arriben les victòries.

Sabem que crearem ocasions cada partit. Algunes vegades no ens entren i això ens ha pogut penalitzar en algun partit, però hem de seguir així, creant ocasions, sent fortes defensivament i millorar el que ens està faltant per a donar un bon nivell i aconseguir victòries. Aprofitar les ocasions és el que marca la diferència. Hem de millorar en això perquè arriben les victòries.

Les jugades com el penal de Gayà són decisives, que et poden canviar el rumb del partit. L’àrbitre explica una cosa que després veient el vídeo pot no ser així. Crec que a vegades així hauria de veure el vídeo en la pantalla a peu de camp. El millor per a aclarir els dubtes és que vaja a veure-ho ell mateix. El sentir de tots és que almenys hauria d’haver vist el vídeo.

És per al bé del futbol. Siga al nostre favor o en contra, en eixes jugades dubtoses s’hauria de revisar. perquè l’àrbitre tampoc té del tot clar que haja passat el que ell ha xiulat.