Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro:“He patit molt a nivell mental i aplegava a casa quasi plorant, no aconseguia estar al 100%”

Per Vicent Burguete · 17 Desembre, 2022

Després del partit d’ahir davant el Nottingham Forest, Hugo Duro va atendre als mitjans de comunicació a la roda de premsa post partit.

El jugador, després d’uns messos durs per tot el que ha provocat la seua lessió de turmell, va parlar sobre la seua lesió, les seues sensacions personals, del seu futur i de com ha encaixat l’equip este paró pel mundial.

Sobre l’importància del gol per a la seua confiança

Esta ha sigut una primera part de la temporada difícil per la meua lessió davant l’Athletic Club, que va crear problemes. No he pogut estar al 100% i Gattuso ho sabia.He treballat per a tindre el turmell al màxim i està clar que este gol serveix per ajudar-me.

Sobre els mundialistes

Han tingut uns dies més de descans pel mundial. Crec que poc a poc es ficaràn en forma, van a treballar ja en nosaltres i per al inici de lliga ja estaràn al 100%, com la resta de l’equip.

Com definiries Mestalla?

Duc poc de temps ací, pero el suficient per a saber que Mestalla és especial. Crec que és diferent a tots els camps d’Espanya i com a jugador és un luxe jugar tots els dies en casa amb una afició que ens ajuda tant i apreta tant.

Sobre jugar de segon punta

He jugat a esta posició alguns anys, sobretot en les categories inferiors del Getafe. Amb l’entrada de Cavani, Gattuso ha volgut provar-me a esta posició i jo estic encantat d’ajudar a l’equip en qualsevol posició.

El seu futur

Tinc contracte ací i estic molt content. A més, l’afició em vol molt i el dia a dia ací és una meravella. Si ningú em diu el contrari, la meua intenció és continuar molts anys al VCF. Comença, per a mi, un any nou quasi perquè aquesta primera part de la temporada he patit molt en l’àmbit mental; aplegava a casa quasi plorant perquè no aconseguia arribar a eixe 100% i no sabia que més fer per a poder tornar. Després d’estos mesos, ja puc entrenar i jugar a gust, que és el que volia.

Sensacions de l’equip al paró

El grup l’ha encaixat molt bé, encara que ens anàrem guanyant al paró. L’equip ha desconnectat, ha tingut uns dies i ha tornat en la mateixa mentalitat que abans del paró: guanyar i estar dalt. Per a mi ha sigut un ‘reset’, necessitava eixos dies perquè fins se me ‘feia bola’ anar a entrenar; per a mi comença l’any ara.