ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro: “Vull que vinguen el Madrid i Vinicius; hi haurà un ambient hostil, però a nivell futbolístic”

Per Manel Rumbau · 28 Febrer, 2024

El València jugarà el pròxim dissabte 2 de març a les 21.00h davant el Reial Madrid a Mestalla. Serà el retorn de Vinícius al camp del València i a més, el partit es disputarà després de la manifestació convocada per LibertadVCF. Un València-Reial Madrid no és un partit qualsevol, però el d’aquest dissabte a Mestalla tindrà encara més tensió degut al que va ocórrer la temporada passada. Vinícius Jr torna trobar-se amb una afició a qui va enviar a segona, a la que va difamar i a la que va provocar durant gran part del partit.

A més, la campanya de manipulació produïda pel jugador brasiler i secundada per els mitjans de comunicació i el propi Reial Madrid, van danyar molt la imatge internacional del valencianisme i de la ciutat de València, fent creure que el valencianisme és racista.

I és que amb tot açò, la Comissió Antiviolència ha decidit declarar d’alt risc el partit d’aquest dissabte a Mestalla entre el València i Reial Madrid, el que comportarà, entre altres aspectes, un increment en la quantitat de forces de seguretat als voltants de l’estadi. El València CF també haurà d’enfortir el seu dispositiu propi de seguretat.

Hugo Duro parla sobre el retorn de Vinicius a València

En la prèvia del partit del dissabte davant els blancs, diversos jugadors blanquinegres han passat pels micròfons d’alguns mitjans de comunicació nacionals, a més de l’habitual VCF Mèdia pertanyent al club. En el cas d’Hugo Duro, el davanter madrileny ha concedit unes paraules a Gol Playon ha parlat, entre altres temes, del cas Vinicius i el seu segon capítol amb l’afició valencianista este cap de setmana. 

El “9” valencianista, davant la tensa situació que es va viure el passat mes de maig i, per descomptat, la que s’espera este mateix dissabte, ha recalcat que el comportament denunciable va ser d’una minoria que no es pot generalitzar amb la resta de l’afició valencianista: “Que tres persones s’equivocaren i faltaren al respecte, òbviament que no tornen a Mestalla, però la resta de Mestalla és una afició exemplar”.

A més,  Hugo també ha destacat que vol al jugador brasiler en Mestalla el dissabte, però que òbviament “serà un ambient hostil per a ell, però a nivell futbolístic, que patisca eixa pressió de Mestalla, amb tot el respecte del món. Jo tinc ganes que arribe el dissabte perquè Vinicius veja que el que van demostrar eixos tres o cinc, -no sé quants van ser- imbècils perquè no tenen un altre nom, òbviament no representen al valencianisme, no representa a València a la societat, ni representa a ningú”, ha acabat.