La millor informació del ValènciaCF en valencià

Hugo Duro torna a exercitar-se amb els seus companys
,

Hugo Duro torna a exercitar-se amb els seus companys

COMPARTIR

El València s’ha tornat a exercitar hui al sext dia d’entrenaments de l’stage a Suïssa. El conjunt blanquinegre derrotà ahir al Saint Gallen per 0 a 2 a un encontre on la unitat B no acabà de rendir, però que finalment va obrir el marcador perquè ho sentenciara el de sempre: Gonçalo Guedes amb un contraatac brutal.

Entrenen els suplents d’ahir

A la sessió de hui els que realitzen el treball són els suplents d’ahir, és a dir, la majoria dels titulars del primer partit contra el Borussia Dortmund, excepte Paulista i Samu Castillejo. Tot apunta que davant l’Stuttgart seran estos futbolistes els que tornen a ser de la partida i entre ells també està Hugo Duro, que hui ha tornat a exercitar-se amb els seus companys.

Hugo Duro amb Gattuso

El davanter ha superat les molèsties que el tenien fora dels terrenys de joc i hi ha molta expectació de veure’l amb el nou entrenador. Gattuso exigeix un punt més de qualitat amb la pilota als peus i prendre decisions i el valencianisme vol comprovar com es desenvolupa Hugo a este sistema, molt diferent del de Bordalás.