ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro, renovat: “M’encanta jugar en Mestalla, és un luxe que pocs jugadors poden dir”

Per Manel Rumbau · 04 Juliol, 2024

El València CF ha oficialitzat este matí la renovació d’Hugo Duro, un dels jugadors clau per a Baraja a l’onze i que ha acabat per firmar esta temporada el seu millor registre golejador a LaLiga amb 13 gols, a més de repartir 2 assistències. 

Un acord que inclou una considerable millora salarial per al jugador madrileny, qui veurà el seu sou doblegat d’un milió d’euros a dos milions anuals. Este increment reflecteix el valor i la importància que el jugador ha demostrat tindre en l’equip. 

Amb motiu de la seua firma de contracte, Hugo Duro ha parlat sobre esta nova etapa com a valencianista per als micròfons de VCF Media.

Renovació

Esperem que hi haja més. Ací a València, des que vaig vindre, m’he sentit molt volgut per l’afició, pels treballadors del club, companys… el poder seguir ací molts anys em fa molt feliç. M’encanta estar en València, s’està genial, jugar en Mestalla és un luxe que pocs jugadors poden dir i, per a mi, em fa molt feliç.

 

Evolució

Ha canviat tant en 3 anys, però per a bé. Les coses estan anant bé, esperem que vagen a millor, sempre es pot millorar, i estic molt feliç d’aquests 3 anys que porte ací, espere que es facen curts i que, de moment, tinc molt bon record de València.

 

Afició

Una de les raons per les quals em vaig enamorar de València va ser per l’afició i Mestalla. Tant de bo gaudim molt junts i que continuen corejant el meu nom que mola molt.

 

‘Top 3’ moments amb el València CF

El meu ‘top 1’ és el gol de la final de Copa del Rei. Eixe moment el porte fins tatuat. És un moment únic i m’agrada molt. El meu ‘top 2’ seria el partit que debute contra el Reial Madrid CF i fique gol. Em va impressionar molt. El meu ‘top 3’ seria en quarts de final del primer any que vaig fer un gol i assistència i vaig eixir de Mestalla per primera vegada ovacionat. Eixe moment em vaig quedar sense paraules.

 

Posada a punt per a la pretemporada 24-25

Ara en el futbol d’elit ja no serveix amb arribar i preparar-te ací, has de tindre una base, un mínim. Una bona pretemporada pot marcar la diferència l’any.