ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro parla sobre Baraja i sobre com ha millorat el seu rendiment 

Per Alex Alfaro · 24 Gener, 2024

Hugo Duro ha atés hui els mitjans de comunicació i ha explicat la seua situació esportiva, les claus d’esta temporada i fins i tot ha sigut preguntat per la possibilitat d’acudir amb la selecció aquesta mateixa temporada.

Estàs en el teu millor moment?: A nivell esportiu estic en el meu millor moment

Selecció espanyola: No és un tema per a mi. El que ha de decidir és el seleccionador. Jo he de continuar fent les coses bé en el meu club i si algun dia arriba la crida, ja veurem. A nivell esportiu estic en el meu millor moment.

Màxim golejador de l’època: M’agrada anar pas a pas perquè vinc d’un any dolent. No em pose objectius, però quan més gols millor. Tant de bo em convertisca en el màxim golejador de l’última dècada.

Dorsal 9: Em feia il·lusió perquè sempre he portat eixe dorsal en categories inferiors. El meu pare deia que era molta pressió, però a mi m’era igual. És una cosa simbòlica. Jo sabia l’any que tenia per davant i l’anava a donar tot per a estar a l’altura.

Eina del VAR: Al final el VAR està per a ajudar i nosaltres ens dediquem a jugar. Els àrbitres són humans i es poden equivocar. Cada any que juguem, el VAR es millorarà. Esperem que a poc a poc vagen desapareixent eixos errors.

Connexió amb el valencianisme: Arribava del Getafe i ací és l’esforç estava premiat. Ho solc donar tot sobre la gespa i la unió va ser ràpida. Soc molt senzill i sempre intente traure somriures a la gent. Estic supercómodo al València. Vindre ací és un orgull perquè el València és dels més grans d’Espanya. Tant de bo estiga molts anys perquè soc molt feliç ací.

Baraja: És una persona justa que posa en el camp a la gent que està més endollada i no per noms. L’any passat no va ser bo. Enguany des del principi va parlar amb mi i em va demanar treball.

Parleu d’Europa?: Parlem més que fa cinc mesos. És un grup ambiciós, però hem de ser previnguts. Quan queden 4 o 5 jornades tant de bo puguem dir que lluitem per estar a dalt.