ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro parla de les provocacions de Vinícius i de la lesió de Diakhaby

Per Eva Tortajada · 02 Març, 2024

El 9 valencianista, Hugo Duro, ha comparegut al final del partit i ha parlat sobre la terrible lesió de Diakhaby durant els últims minuts i dels gestos provocatius que Vinícius ha tingut cap a l’afició del València després del seu segon gol.

Sobre l’infortuni de Diakhaby, Duro ha declarat que “tenia una mala pinta del copó”. “Els crits que pegava, la cara que estava posant… La veritat és que és el pitjor del partit i esperem que es recupere quant abans” ha afegit el jugador. Respecte a les provocacions de Vinícius Junior, el davanter ha dit: “Portes dos gols… dedicat a allò teu, perquè es que és mol bo. Ha de dedicar-se a açò i jo s’ho he dit a bones. Si vol enfadar-se que s’enfade“.

Quan preguntat pel respecte que mereixen els seguidors valencianistes, Hugo Duro ha declarat que es mereix “respecte com jo crec que l’afició ha demostrat hui”. A més a més, s’ha atrevit a parlar dels càntics dels assistents al partit dient: “Han apretat i el que vulga dir que ‘tonto’ és un insult, doncs a mi també m’insulten en tots els camps. Crec que és normal”.

El fet de només haver acpnseguit l’empat després d’haver estat tan prop de la victòria, ha fet que Hugo Duro es mostrara descontent amb el resultat i ha declarat que ell està “fotut” malgrat que “dir que se’ns ha escapat el partit contra el Madrid parla del bon enfrontament”.

Sense cap dubte, el gol al final de la segona part ha danyat molt a l’equip i així ho ha confirmat Duro: “És una pena, he mirat el temps i quedava un segon. Ens ha ferit, una pena no haver-hi defensat eixa última jugada perquè hauria canviat. Però content amb el punt que hem aconseguit”.

Malgrat les bones sensacions de l’equip respecte al treball i al rendiment, el madrileny ha declarat que es queden “amb ganes d’haver guanyat”. 

Els de Baraja ja miren cap al próxim partit i volen anar amb tot la propera setmana contra el Getafe: “Fa temps que no aconseguim la victòria, però crec que el treball és bo. Des de demà ja treballant per a treure els tres punts”.