Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro no tanca cap porta davant la falta de minuts

Per Vicent Burguete · 10 Desembre, 2022

Hugo Duro, primer fitxatge del València Club de Futbol esta temporada, és conscient que fins el paró de seleccions pel Mundial de Qatar no ha tingut pràcticament oportunitats amb Genaro Gattuso i es troba en una situació delicada. El  jugador sap que als seus 23 anys esta no és la tessitura adequada per al seu creixement i, per això, el seu futur comença a ser una incògnita davant els possibles propòsits del club.

Hugo Duro no tanca les portes a una possible eixida a la cerca de minuts

Segons avançava ahir el programa Tribuna Deportiva, Hugo Duro ja pensa en el seu futur en vista al mercat d’hivern i, encara que es vol quedar al VCF i està a gust al club, ell necessita jugar i vol tindre minuts. És per això que el davanter no descarta cap opció en referència al seu futur i no està descartada una eixida a la recerca de minuts al mes de gener.

La tornada dels internacionals pot ser clau pel seu futur

La pròxima setmana, Genaro Gattuso recuperarà als jugadors que tornen del mundial i són claus per a l’equip. El que passe des d’este punt cap endavant, pot decantar la balança cap a un costat o cap a l’altre, ja que al mes de gener el València Club de Futbol té per davant la Supercopa d’Espanya i la Copa del Rei, a més de la competició lliguera, i Gattuso haurà de decidir si aposta o no per Hugo Duro.

 

El VCF no ha contactat en el jugador després de la reunió a Singapur

Segons avançava també Tribuna Deportiva, el club no s’ha ficat en contacte amb el jugador ni amb el seu entorn per a comunicar cap idea sobre el seu futur i tampoc hi ha reunions plantejades, el que fa pensar que, encara que es pot donar, es complica eixe hipotètic moviment al mercat d’hivern perquè encara no s’ha parlat d’eixa possible eixida.

 

El VCF es planteja reforçar l’equip amb un davanter

La secretaría técnica del club està estudiant els paràmetres a seguir per al pròxim mercat de fitxatges i, com ha avançat esta setmana l’anterior mitjà de comunicació, es busca un davanter. Este és el moviment que pot desencadenar de forma contundent la situació que travessa Hugo Duro.

Hugo Duro està totalment recuperat de les molèsties que arrossega desde Suïssa

Per últim, cal destacar que el ‘19’ del VCF ja du diverses setmanes exercitant-se amb el grup en plenes facultats, i és que ja ha superat les molèsties que arrossega des de l’‘stage’ de pretemporada a Suïssa.