ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro ix de les oficines després de signar la seua renovació amb el València

Per Manel Rumbau · 03 Juliol, 2024

El València CF està a punt de oficialitzar la renovació d’Hugo Duro, un dels jugadors clau per a Baraja a l’onze i que ha acabat per firmar esta temporada el seu millor registre golejador a LaLiga amb 13 gols, a més de repartir 2 assistències. S’espera, arribats a este punt, que el davanter signe un nou contracte que el mantinga a Mestalla per dos anys més.

Un acord que inclou una considerable millora salarial per a Hugo Duro, qui veurà el seu sou doblegat d’un milió d’euros a dos milions anuals. Este increment reflecteix el valor i la importància que el jugador ha demostrat tindre en l’equip. 

Fa dos setmanes que el València va rebre l’autorització de Singapur per a poder ampliar l’acord d’Hugo Duro amb l’entitat valencianista fins al pròxim 30 de juny de 2028. Un detall important d’esta renovació és que la clàusula va a seguir sent de 25M durant tot el mes de juliol. A partir d’agost ja passarà a ser de 100M. Cal destacar que Hugo Duro no vol eixir del València, però han volgut deixar eixa finestra oberta per si algun club es torna boig.

El jugador ja ha firmat el seu nou contracte

Fa uns minuts, i segons ha informat El Chiringuito de Jugones, Hugo Duro ha sigut vist eixint de les oficines del València després de signar i formalitzar, d’esta forma, la seua renovació amb el conjunt blanquinegre fins el 2028. S’espera oficialitat en els pròxims minuts.