ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro es torna boig contra el VAR en la celebració del gol

Per Alex Alfaro · 12 Març, 2023

Hugo Duro va ser una de les imatges de la victòria del València davant Osasuna després que es retirara del camp al final del partit entre llàgrimes per haver fallat un penal.

El davanter va ser entrevistat post partit i es va sincerar amb com se sent, revelant que “porte un any un poc difícil. Volia ajudar perquè a nivell golejador m’està costant un poc i em fot. Però bo, a seguir currant…“. Sens dubte, influïa en ell el fet d’haver fallat un penal en els instants finals que no va afectar el triomf, però sí a la seua moral.

No obstant això Duro, que amb Baraja a tornat a la titularitat després de no comptar per a Gattuso, va explicar que malgrat la seua situació personal “sent alegria. El més important és l’equip. Tant de bo no marque cap gol i l’equip guanye tots els partits 1-0. A seguir currant, com l’equip, perquè ni molt menys hem acabat el treball” .

En una acció curiosa, Hugo Duro va celebrar molt efusivament en el gol i es va dirigir cap a la zona de la graderia d’animació amb el gest del VAR. Un gest ple d’ironia i que demostra les ganes que té l’equip de guanyar i del sofriment contingut de les últimes jornades on el col·lectiu arbitral no ha estat encertat amb el València.