ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro entrena en solitari a dos dies del Bernabeu

Per Alex Alfaro · 09 Novembre, 2023

Hugo Duro prepara el partit del dissabte contra el Reial Madrid al seu ritme. El màxim golejador del València de Rubén Baraja, amb cinc gols en les 12 jornades de lliga que s’emporten disputades, s’ha exercitat en solitari a dos dies de vista de la visita del València al Santiago Bernabéu.

Hugo Duro, cal recordar, va patir un esquinç de clavícula en el partit contra l’Athletic de Bilbao de fa dos setmanes, una malaltia que no li va impedir jugar contra el Granada diumenge passat (prèvia infiltració de la zona danyada). El davanter, a priori, també estarà disponible aquest dissabte, encara que Baraja li dosifica en els entrenaments precisament per a evitar sobresalts que agreugen la seua lesió.

Tal com informa Onda Cero València, Baraja i Hugo Duro van parlar en la sessió del dijous abans que el davanter es retirara al gimnàs. El jugador va saltar a la gespa al costat de la resta de companys, encara que a penes va romandre amb ells cinc minuts. Després es va exercitar al costat d’un fisioterapeuta de l’equip.

Les absències en la sessió del dijous van ser els lesionats Selim Amallah i Alberto Marí, mentre que Baraja va comptar amb la presència de tres jugadors que porten setmanes en el dic sec per lesió: Diakhaby, Cenk i Jesús Vázquez.