ACTUALITAT  

Hugo Duro, encara amb opcions de guanyar el Premi Zarra

Per Eva Tortajada · 23 Maig, 2024

Amb només una jornada per disputar de LaLiga 2023-2024, la baralla pel Premi Zarra encara continua. Aquest trofeu, que homenatja al llegendari davanter basc Telmo Zarra, premia al jugador espanyol amb més gols durant una temporada de la Liga. Els jugadors que més vegades han sigut guardonats (en quatre ocasions cadascun) són Iago Aspas i la llegenda del València, David Villa.

Aquesta temporada, altre valencianista ha aplegat a l’última jornada viu en la carrera per aquest premi. Hugo Duro, que només té per davant a Álvaro Morata i a Borja Mayoral, empatats amb 15 gols, i a Gorka Guruzeta amb 14 tants, podria fer-se amb el Trofeu Zarra 2023-2024.

El favorit per al premi és Morata, que pot superar al seu màxim rival, Mayoral, durant el seu partit contra la Reial Societat. El segon no jugarà cap minut del seu partit contra el Mallorca a causa d’una lesió de genoll per la qual no ha pogut disputar els últims 10 partits.

No obstant això, amb Guruzeta també lesionat, Hugo Duro podria superar els 15 gols de Morata i Mayoral en el seu partit front al Celta o, almenys, igualar la xifra.

En un partit en el qual el València no es juga ni tan sols el huité lloc, el qual es va afiançar el Vila-real durant la passada jornada, Hugo Duro tindrà l’oportunitat d’aconseguir aquest guardó al mateix temps que ajuda a fer que l’equip no caiga cap a la dècima posició.