ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro, el jugador que més faltes rep a LaLiga

Per Manel Rumbau · 29 Desembre, 2023

La temporada 2023-24 no hauria pogut començar millor per a Hugo Duro. L’atacant madrileny, amb els seus 7 gols en les 18 jornades de competició fins el moment, ha tornat a demostrar un rendiment a l’atac que recorda i molt a la seua etapa inicial amb Bordalás. Res més lluny, amb el tècnic d’Alacant va fer 7 gols en 30 partits, igualant aquesta marca amb poc més de la meitat d’encontres jugats.

D’altra banda, també ha superat a Kluivert i Samu Lino, els quals van ser els màxims golejadors del València CF la temporada passada amb 6 gols en lliga. A més, si es sumen els tants a Copa del Rei, l’ex del Getafe i Reial Madrid està a un gol d’igualar als dos jugadors en xifres globals.

La seua influència a la davantera també parla en faltes

Tot i les bones xifres golejadores que ha registrat pel moment, Hugo Duro també està demostrant tindre un impacte considerable en el joc del València, res a veure amb el rendiment tan irregular que va demostrar la temporada passada amb 1 gol i una sèrie de lesions que no li van permetre tindre continuïtat.

Ara mateix, amb 18 jornades disputades, el davanter de Getafe s’ha consolidat, fruit de la seua àmplia presència al terreny de joc, com el jugador que més faltes rep a LaLiga (48), per davant d’altres jugadors de la competició domèstica com Isco Alarcón (47) o Jude Bellingham (45). Si tractem de veure l’últim jugador valencianista en liderar aquest rànking, ens hem de remuntar a futbolistes també ofensius com és el cas de Gonçalo Guedes, amb 37 faltes rebudes en les 13 primeres jornades de LaLiga 2021-22.