Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro confia estar disponible davant Osasuna tot i estar tocat

Per Manel Rumbau · 25 Agost, 2023

Hugo Duro va acabar el València – Las Palmas del passat divendres tocat per un tiró que va tindre en xutar un baló un tant forçat des de la frontal de l’àrea per tal de batre a Vallés. Arrel d’açò, el jugador madrileny té una xicoteta lesió que, en una situació normal, el tindria 15 dies lluny dels terenys de joc.

No obstant això, Hugo sap que es l’únic davanter en el primer equip i està tractant, al llarg de la setmana, de preparar-se correctament per a estar al partit del diumenge davant Osasuna. A més, segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, cal destacar que el València prioritzava tindre a Rafa Mir davant Osasuna per aquest mateix motiu. I es que en cas de no estar Duro, Baraja no té davanters per al partit.

Davant aquesta situació, el “9” del València haurà de provar-se aquest dissabte en l’entrenament previ al partit per tal de coneixer si es troba òptim per a poder jugar davant els de Pamplona. En cas que el jugador note alguna molèstia que altra, Baraja haurà d’afrontar aquest partit de la tercera jornada de LaLiga amb un fals “9”.

Qui podria ser el fals “9” en cas de no estar Hugo Duro?

Doncs bé, en una hipotètica situació en la qual Hugo Duro no poguera estar davant Osasuna, tant Diego López com Sergi Canós podrien ser el fals “9” que requerira el preparador valencianista, ja que ambdós han pogut jugar ja a aquesta posició.