ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Duro complirà 100 partits amb el València

Per Eva Tortajada · 15 Març, 2024

La setmana passada era Gayà qui estava de celebració, havent complit 350 partits amb el club. Aquest diumenge, en canvi, Hugo Duro jugarà el seu partit número 100 amb la samarreta del València a l’Estadi de la Ceràmica.

El davanter es va unir a les files valencianistes a l’estiu de 2021 provinent del Getafe. Durant aquesta temporada que va completar com a cedit, Hugo Duro va jugar 30 partits de lliga i 6 de Copa del Rei, en els quals va contribuir amb 10 gols i 4 assistències.

La bona campanya del jugador va motivar que el club el comprara definitivament en 2022. És clar que el següent any no va ser el millor de Duro, que només va fer dos gols i dues assistències entre lliga i copa, però ha sabut recompondre’s i està aconseguint emocionar al valencianisme durant la present temporada.

Aquest està sent, sense cap dubte, el millor any d’Hugo Duro, qui, fins ara mateix, ha marcat 12 gols i ha fet 3 assistències en 27 partits de LaLiga. D’aquesta manera, amb els 12 tants, el jugador ha igualat la xifra de gols que havia marcat durant les anteriors temporades.

En total, el 9 valencianista ha disputat, fins al moment, 6.360 minuts en 99 partits vestit de blanquinegre, durant els quals ha aportat un total de 24 gols y 9 assistències. Ara per ara, Hugo Duro s’ha convertit en la màxima referència de la davantera valencianista i el seu futur al club (té contracte fins a 2026) es preveu igual o més brillant que el seu present.