ACTUALITAT  

Horari i on veure el partit en televisió

Per Blanquinegres · 07 Gener, 2024

El València ja està a Múrcia per a enfrontar-se demà al Cartagena en els setzens de final de la Copa del Rei. Cartagonova rep per segona vegada en tres anys al conjunt de Mestalla i el València ho fa decidit de voler passar de ronda.

Després dels partits contra el Logroñés i l´Arosa, on Baraja va realitzar rotacions per a donar oportunitats als jugadors que no les estaven tenint en lliga i donar descans als titulars, tot apunta al fet que no mantindrà eixa tendència a Cartagena.

Després de la victòria contra el Vila-real i de comptar amb tota una setmana per davant per a preparar el partit contra el Cadis, Baraja alinearà un onze molt similar al que estem acostumats en lliga.

El club ha confirmat la convocatòria on hi ha grans novetats respecte a l’última eliminatòria de Copa. Baraja s’emporta a tot el disponible i, per tant, l’única baixa és la d’Almeida, a més de Diakhaby i Amallah que es troben disputant la Copa Àfrica.

Convocatòria completa

1 Jaume Domenech

13 Rivero

3 Mosquera

6 Guillamón

7 Canós

8 Javi Guerra

9 Hugo Duro

12 Thierry

14 Gayà

15 Cenk

16 Diego López

17 Yaremchukk

18 Pepelu

20 Foulquier

21 Jesús Vázquez

22 Alberto Marí

23 Fran Pérez

27 Gozálbez

29 César Tárrega

34 Yarek

37 Ali Fadal

47 Otorbi

Baixes: Mamardashvili, Paulista i Hugo González

Televisió

El partit es podrà seguir en Movistar Liga de Campeones 2, en el dial 61 de Movistar. A més també es podrà seguir onlinne en Blanquinegres.