Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Hora del toc de queda i mesures vigents a la Comunitat

Per Alex Alfaro · 13 Juliol, 2021

El COVID-19 no dóna respir ni a l’estiu, i la Comunitat Valenciana tornarà a aplicar mesures fortes. Principalment es tornarà a aplicar el toc de queda nocturn en fins a 35 municipis.

Toc de queda

El toc de queda començarà a la una del matí i acabarà a les 6 de la matinada. S’aplicarà a tots aquells municipis de 5000 habitants que presenten un risc real.

En aquest sentit, afectarà a:
Sant Vicent del Raspeig, Benicàssim, Alaquàs, Alboraia, Aldaia, Almàssera, Benaguasil, Benetússer, Benifaió, Bunyol, Burjassot, Catarroja, El Puig, Gandia, L’Eliana, Meliana, Mislata, Moncada, Paterna, Picanya, Picassent, Puçol, Quart de Poblet, Requena, Riba-roja de Túria, Sedaví, Silla, Tavernes Blanques, Utiel, València, Vilamarxant i Xirivella.

Hostaleria

L’hora de tancament dels restaurants es redueix fins a les 12.30, i no es podrà servir en barra. A partir de ja l’aforament serà del 50% (6 persones per taula) i del 100% en exterior (10 persones per taula)

Oci nocturn

Queda completament prohibida qualsevol activitat en sales de ball o discoteques. No obstant això, podran adoptar la seua activitat a la d’hostaleria amb les mesures prèviament nomenades.

Reunions socials

Com a màxim, les reunions socials passen a ser de 10 persones. L’únic cas en el qual es pot trencar aquesta mesura és que es tracte de dos nuclis de convivència.

Grans esdeveniments

Possiblement el punt que més afecta al València C.F. L’aforament dels grans esdeveniments passa de ser de 3000 persones fins a 2000 persones. És a dir, que si aquestes mesures no canvien, només podrien entrar 2000 persones al Trofeu Taronja.

Fins quan estaran aquestes mesures en actiu?

Si no hi ha cap canvi substancies, les mesures estaran en actiu durant els pròxims 14 dies.