ACTUALITAT  

Hirving Lozano reconeix que ho va passar molt mal amb Gattuso: “No sabia ni on jugava, no em va preguntar mai res”

Per Joan Marc García · 20 Desembre, 2023

El futbolista mexicà ha explicat en una entrevista al programa ‘Hugo Sánchez Presenta’ la seua difícil experiència a Itàlia amb l’ex entrenador del València. Va expressar que Gattuso no sabia molt sobre ell, desconeixent la seua posició i que mai va mostrar interès per conèixer-lo.

Aquesta situació el que va portar a un any molt complicat on fins i tot va plorar de desesperació per no comptar per a Gattuso. Tot i saber que tenia habilitats superiors a molts en l’equip, es preguntava per què no jugava.

No obstant això, el segon any a Nàpoles va marcar una millora en la situació de Lozano. Va comentar que va començar a entaular converses amb Gattuso i la relació entre els dos va començar a prendre un rumb més positiu. El mexicà assenyala que  Gattuso va començar a interactuar més amb ell i el seu cos tècnic també es va involucrar, la qual cosa va fer que la seva situació canviés.

Ara, Genaro Gattuso dirigeix l’Olympique de Marsella, agafant el relleu de Marcelino, qui va deixar el club francés després de rebre amenaces per part del sector més radical de l’afició. Mentre que Lozano es troba jugant al PSV holandés, on ja va jugar abans de fitxar pel Nàpoles.