+  PRIMER EQUIP  

Hi ha acords i les renovacions de Parejo, Feghouli i Piatti arribaran

Per Pere Alapont · 19 Juny, 2015

La polèmica sorgida els últims dies per la manera en què s’ha produït l’arribada de Rodrigo Caio al València ha desviat l’atenció dels assumptes que estaven sent “trending topic” en l’actualitat valencianista, que no eren altres que les futures incorporacions i les renovacions dels jugadors que encara no ho han fet.

Pel que fa a aquestes últimes, tot i estar prolongant-se des de fa molt de temps, sembla que en els pròxims dies es duran a terme les ampliacions de contracte de Parejo, Feghouli i Pablo Piatti. Tots 3 ja tenen una oferta damunt la taula i la decisió de prolongar la seua estada amb el conjunt de Mestalla està presa.

El ben cert és que aquests 3 homes han tingut un paper prou rellevant durant la temporada i han sigut habituals als onzes inicials tota la campanya. Només les lesions i, en el cas de l’algerià, la seua participació a la Copa Àfrica, han impedit que foren titulars en alguns encontres. Ells han sigut partícips de la bona temporada del club i del fet d’estar classificats per a la prèvia de Champions, una competició que després de tot l’esforç realitzat no van a voler perdre’s.