ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Herrerín parla sobre la seua etapa en València i la participació que va tindre

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2023

Iago Herrerín va tancar la seua arribada a València després de conéixer la trista lesió de Jaume Domenech. Va ser una elecció de Gattuso encara que la seua participació va ser completament residual més enllà d’uns minuts en Copa del Rei.

Herrerín parla en AS de com li va anar per Mestalla i del temor al descens que va passar. A més, presumeix d’haver compartit vestuari amb porters de moda, com Kepa, Unai Simón o Mamardashvili, al qual admira i li vaticina un gran futur.

Etapa a València: Esportivament, no diré res nou. Va ser un any molt dur i espere que li servisca d’aprenentatge a un club gran com el València perquè no torne a passar per això. En el pla personal, vaig arribar per a suplir a Jaume després de la seua lesió i vaig tindre alguna opció de jugar, però al final no ho vaig fer. Em va tocar secundar i em vaig emportar bons companys i amics. Dins de que la situació esportiva no va ser la millor, tinc un bon record.

Descens: Jo ja havia viscut una situació semblant amb l’Athletic, que és un altre gran, i també ens salvem. És clar que no és còmode quan entres en una dinàmica en la qual no guanyes i no pots traure el cap. Pateixes molt, però li puc dir que el València estava molt unit en eixe moment. Ens miràvem a la cara i des de la nostra experiència vam posar el nostre granet d’arena per a traure la situació avant.

Baraja: Això mai se sap. Són decisions que pren un entrenador i que un no pot controlar. Però és possible que amb Gattuso podria haver tingut alguna opció més, però la situació no era la idònia i per això dic que em va tocar ajudar des de l’experiència. No tinc cap retret cap a ningú.

Mamardashvili: Jo veig un gran porter. Si el club fa les coses bé i torna a la seua senda històrica, el València pot tindre porter per a anys. He conviscut amb grans porteres i Giorgi em sembla que té una gran projecció.