ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hermannsson “Aquest és un entorn que pot ajudar-me a créixer molt”

Per Jaime March · 10 Agost, 2020

Martin Hermannsson ha arribat aquest matí a l’aeroport de Manises. L’islandés s’ha mostrat molt optimista en la seua arribada a la capital del Túria. En les pròximes hores es farà les proves mèdiques pertinents i serà presentat com a jugador taronja. El següent a arribar serà l’eslové, Klemen Prepelic i ho farà demà, dimarts.

Acabat d’aterrar ha fet les declaracions als mitjans de comunicació desplaçats a l’aeroport.

Hermannsson va assenyalar que el fet de “haver parlat amb l’entrenador és una de les principals raons per les quals he vingut” i també va reconéixer que havia conversat amb Sam Van Rossom, base de València Basket.

“Crec que aquest és un entorn que pot ajudar-me a créixer molt com a jugador a ser millor. L’entrenador em va mostrar l’optimista que era, el molt que cree en mi i el que creu que el meu joc pot aportar al València Basket”, va resumir l’islandés.

“Crec que pot ser bo no parlar molt, no posar massa pressió sobre nosaltres, però és evident que l’any passat València Basket ja va estar en posicions de play off i per què no repetir-ho i apuntar més alt” va concloure el base.