ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Herbalife Gran Canària remunta en un bon últim quart contra València Basket (92-86)

Per Jaime March · 20 Maig, 2021

El Herbalife Gran Canària i el València Basket es veien les cares en la trenté-quarta jornada de la Lliga Endesa en el Gran Canària Arena. Gran Canària segueix amb opcions de Play-off mentre que València Basket està barallant pel quart lloc. Gran Canària arriba en la novena posició i València Basket en la quarta.

El partit començava amb bon ritme per part valenciana. Van Rossom des del 6,75 donava una mica d’avantatge però Costello la reduïa per a arribar al 9-11. Kalinic amb 6 punts augmentava la renda visitant a 7 punts. Prepelic amb un triple descongelava el marcador i els canaris van aprofitar la recta final del quart per a posar el 18-24 en el marcador.

El segon quart començava amb una bona cistella de Dubjlevic però Dimsa contrarestava amb 5 punts seguits. Però, una altra vegada, Prepelic des del triple castigava l’equip canari i allargava l’avantatge valencià. València Basket continuava allargant el seu avantatge però a pocs minuts del final va aparéixer Shurna per a ficar 5 punts seguits. En l’últim minut, Beirán va anotar un triple per al 44-47.

En el tercer quart, València Basket va donar forma a un parcial de 2-7 en els tres primers minuts. El partit es va tornar un intercanvi de cistelles sense tot just variar la renda valenciana. Costello i els seus, van remuntar el partit però Van Rossom va replicar amb un altre triple. Però al final del quart, uns bons minuts valencians va posar el +8 visitant 57-69.

Dos triples de Dimsa donaven inici a l’últim i definitiu quart. Slaughter continuava sumant des del 6,75 mentre que València no anotava i Gran Canària s’anava en el marcador. Shurna i Beirán des del triple donaven un respir al conjunt canari. València Basket seguia sense anotar i es diluïen les seues esperances d’emportar-se la trobada. Finalment, Kalinic i Dubjlevic van intentar remuntar però no va haver-hi manera i el partit se’l va emportar Gran Canària (92-86).