ACTUALITAT  

Hedwiges Maduro es farà càrrec d’un Ajax en hores baixes

Per Joan Marc García · 24 Octubre, 2023

L’històric club d’Amsterdam està en hores baixes. L’Ajax es troba ara mateix penúltim a la classificació de l’Eredivise holandesa, amb només 5 punts i a 22 punts del líder, el PSV.

Amb aquesta situació, l’Ajax ha destituït el seu entrenador, Maurice Steijn, un dia després de la derrota contra l’Utrecht, que es troba a l’última posició de la lliga. Segons el que ha explicat el club en un comunicat oficial, tant la direcció esportiva com el mateix Steijn han arribat a un acord perquè l’entrenador presente la seua renúncia. La derrota per 4-3 davant un dels històrics rivals del club ha estat el desencadenant d’aquesta decisió, la qual demanaven els seguidors de l’equip des de fa diverses setmanes.

A més, aquest comunicat afirmava que “Hedwiges Maduro es farà càrrec de l’equip durant el proper període” com a entrenador interí mentre busquen un substitut per al que resta de temporada. Maduro va jugar al València entre 2008 i 2012. Va disputar un total de 139 partits, en els quals va marcar 3 gols i va fer una assistència. A més, va guanyar una Copa del Rei, al 2008.