Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hauria Gayà d’acceptar la invitació de Rubiales i tornar a Qatar?

Per Alex Alfaro · 29 Novembre, 2022

José Gayà ha tornat hui als entrenaments del València. El lateral de Pedreguer va abandonar la concentració de la selecció espanyola a causa d’un esquinç lleuger que es va fer en un entrenament previ a l’arribada a Qatar.

Per la seua part, Luís Enrique va explicar que era una autèntica pena per Gayà, però que era en l’única posició en la qual no podia esperar a ningú. El tècnic asturià va comentar que ell demana unes coses molt especifiques als laterals esquerres i no tenia a cap jugador si es lesionava Jordi Alba.

Hui Gayà ha tornat als entrenaments amb la plantilla del València. Després d’haver-se perdut el Mundial, Gayà treballarà a les ordres de Gattuso per a arribar en un estat òptim a la tornada de la temporada, la qual serà l’última setmana de desembre.

Les intencions de Rubiales

Ahir a la nit, va parlar el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luís Rubiales. El president va atendre als companys de El Larguero de la Cadena SER, on va parlar de les seues intencions si Espanya arriba a les semifinals del Mundial.

Si arribem a les semifinals del Mundial, la meua intenció és convidar a José Gayà. Si el seu club no té cap inconvenient, m’agradaria molt que tornara i que estiguera amb els seus companys, perquè ell també és part d’això. Gayà és un xic molt estimat ací i és un xic de 10.

Hauria Gayà d’acceptar la invitació de Rubiales i tornar a Qatar?

Hauria Gayà d'acceptar la invitació de Rubiales i tornar a Qatar?

View Results

Loading ... Loading ...