+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  FITXATGES  

Gustavo Gómez: “Vaig parlar amb gent de Turquia i d’Amèrica de Mèxic”

Per Blanquinegres · 23 Juny, 2016

El defensor central paraguaià pretés per el VCF, Gustavo Gómez va parlar al voltant del seu futur a una ràdio argentina, Ràdio Güemes, concretament al programa de Com et va? L’internacional va repassar no només el seu futur en un Club ve siga a Lanús o a Europa, sinó també del seu paper amb la selecció paraguaiana, en la que no ha pogut brillar com haguera desitjat.

Estic content per haver jugat la Copa Amèrica amb Paraguai, però estic trist per haver perdut en primera ronda.

Estic molt còmode en Lanús. La setmana passada vaig tindre una reunió amb el president i va comentar-me l’interés de Boca, igualment va dir-me que estiga tranquil que el mercat de fitxatges a Europa tanca el 31/8.

Russo va assegurar-me que Lanús va a comprar el percentatge del passe de Llibertat d’Assumpció.

Vaig parlar amb gent de Turquia i amb persones de l’Amèrica de Mèxic.

Fins ara, el proper torneig el vaig a jugar per a Lanús. Tinc contracte fins el 2021.

Si me quede en Lanús m’agradaria guanyar altre títol.

 

Vistes dels declaracions del central sud-americà pareix que el VCF no entra dins dels seus plans de futur. Així pues, els objectius hauran de variar per a completar la parcel·la defensiva de l’entitat de Mestalla de cara a la propera temporada.