ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guillamon seguirà en el València

Per Pablo Marquez · 20 Juliol, 2020

El contracte del jove central valencianista conclou hui a conseqüència de la clàusula que li va permetre disputar els últims partits de la lliga Santander.

Segons informa Nacho Sanchis, Hugo Guillamon ja sap que la seua continuïtat al València és segura. El club ha treballat en la seua renovació i el central ampliarà el seu contracte fins a l’any 2023. Només queden uns llaços perquè la renovació siga oficial.

HUGO GUILLAMON

El central va ser clau per a Celades quan l’equip va tornar de l’atur. No obstant això, amb l’arribada de Voro Guillamon ha perdut protagonisme i no ha disputat tants minuts com va fer amb l’andorrà.

Guillamon és conscient que no serà titular indiscutible amb el València, perquè el club vol reforçar la posició. El central valencià acceptaria un rol suplent i inclús una hipotètica cessió a un altre club per a garantir-li minuts en l’elit professional.

En els pròxims dies coneixerem l’anunci oficial de la renovació i esperarem a les possibles eixides de Diakhaby i de Mangala per a veure quines seran les noves cares que ocuparan la posició de central en el València.