ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guillamón ressalta la victòria en el Trofeu Taronja

Per Blanquinegres · 05 Agost, 2021

Hugo Guillamón va tornar a ser titular al València CF de José Bordalás. El futbolista criat en les categories inferiors del club assumeix el seu nou paper de migcampista amb moltes ganes de continuar millorant, ja que no és una posició nova per a ell, i creu que Mestalla serà clau per al rendiment de l’equip. 

El futbolista, a més, va marcar l’últim penal, el qual va donar la victòria al club de Mestalla sobre l’AC Milan en el duel més igualat de pretemporada fins hui per als valencianistes. Ara mateix no se sap si hi haurà fitxatges i si arribaran o no migcampistes, però la realitat és que Guillamón millora amb el pas dels minuts sobre el camp.

Sensacions positives

“Molt contents tornar a jugar ací i sentir a la nostra gent, ens ajuda molt sentir el seu suport i el seu afecte i esperem gaudir ací tots durant la temporada. Estem amb la il·lusió que comença ja LaLiga i la temporada, ho donarem tot per a barallar cada punt”.

“Esperem que siga un gran any per a tots, que gaudim tots junts equip, club i afició i demostrarem que som el València CF en cada partit”.

Mestalla, clau 

“És súper important per a nosaltres sentir als nostres aficionats ací, tant de bo pogueren entrar tots, a poc a poc que vaja entrant la gent és una gran ajuda per a nosaltres”.

Responsabilitat en l’equip i en la tanda 

“Sabia que l’anava a marcar i així ha sigut. M’han preguntat si volia tirar i he dit que sí, que estic acostumat a aquesta mena de coses i que per mi, perfecte”.

“Cada dia m’estic trobant millor, és una posició que no és del tot nova per a mi, l’important és treballar cada dia, sentir-me més còmode i ajudar a l’equip en la posició que siga”.