La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guillamon: “L’objectiu del València és Europa”
,

Guillamon: “L’objectiu del València és Europa”

COMPARTIR

Amb la seua renovació com un dels punts més rellevants, Guillamon afronta la temporada 22/23 amb una gran confiança després de veure que és el “6” de Gattuso. La situació financera del club provoca que siga complicat incorporar futbolistes, i és per això que el migcampista de la pedrera es converteix en una solució un any més.

Durant l’stage de pretemporada a Suïssa, on ha sigut titular en dos dels tres partits disputats, Guillamon ha atés a una entrevista al diari AS i ha realitzat declaracions com estes:

La mà de Gattuso

Una clau de Gattuso és que és molt directe. Nosaltres veiem que juguem com entrenem.

A mi m’agrada l’estil de Gattuso. Cada entrenador té el seu, però jo pense que ens estem adaptant bé a este.

Canvi d’estil

No costa molt canviar d’estil. L’anterior no era ni millor ni pitjor, era distint. Tots els estils són vàlids per igual. Ara el més important és que amb este milloren els resultats.

Arribar al primer equip

Vestir la camiseta del València per a un futbolista de la pedrera és el màxim. Són molts anys a la Ciutat Esportiva de Paterna treballant per a aconseguir este somni.

Gaudisc del dia a dia perquè m’han donat una oportunitat que mai sé quan es pot acabar.

Central o migcampista

Jo ja em sentisc migcampista. L’any passat vaig jugar ahí tota la temporada. Al futbol d’ara és important saber jugar en diverses posicions.

Gattuso m’explicà a la primera conversació el que vol de mi. Vol que ajude als centrals amb l’eixida de baló, però també que progresse amb ell.

Renovació

València és la meua casa. Estic molt content de poder jugar ací.

La gent de la meua confiança és la que porta la meua renovació. Ells saben quina és la meua postura.

Interés de l’Athletic

Clar que ho he escoltat, però jo em centre en jugar i convéncer a Gattuso.

Europa

El València no es pot permetre una altra cosa que no siga estar en Europa. Hem tingut dos anys negatius, però este club ha d’estar sempre entre els millors de la competició.

Guedes i Soler

Ells decideixen. Jo veig a Guedes molt còmode ací a València, però al futbol tot pot canviar. Amb ells serà més fàcil arribar als objectius.