ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guillamon convocat per la selecció sub-21

Per Pablo Marquez · 20 Agost, 2020

Hugo Guillamon ha realitzat una bona temporada i ha debutat amb el primer equip del València. El central ha sigut la revelació de la temporada i una de les millors notícies en una temporada on el club de la Capital del Túria ha defraudat a l’afició.

Les actuacions d’Hugo Guillamon no han passat desapercebudes i el seu esforç ha tingut recompensa. El seleccionador espanyol, De la Fuente, ha decidit seleccionar per primera vegada a Hugo Guillamon per a disputar el partit de classificació per a l’Eurocopa 2021 davant Macedònia.

UNA GRAN TEMPORADA

El central de l’Acadèmia va debutar de la mà d’Albert Celades en l’estadi d’Anoeta. Eixe dia el València va perdre per tres gols a zero, però Guillamon va deixar una bona impressió.

Després del confinament, les lesions en la zona defensiva del València van obligar a Celades a apostar per Guillamon. Les bones actuacions de Guillamon van ser crucials perquè el València renovara el seu contracte.

Guillamon es quedarà en la plantilla del València i lluitarà amb la resta de centrals per a convéncer a Javi Gracia i guanyar-se un lloc en la defensa del València.