Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guillamon es perdrà el primer partit davant Costa Rica

Per Pablo Marquez · 20 Novembre, 2022

La selecció espanyola ja treballa en Càtar per a preparar l’inici del Mundial. Després de la marxa de José Gayà, la plantilla de Luís Enrique ja pensa en el partit del pròxim dimecres davant Costa Rica.

Guillamon segueix al marge

Segons ha informat el Partidazo de la COPE, Hugo Guillamon continua entrenant al marge dels seus companys. El futbolista del València encara té unes molèsties al seu genoll i Luís Enrique i el seu cos tècnic no volen arriscar.

No jugarà el partit davant Costa Rica

De fet, segons ha informat Relevo Deportes, Hugo Guillamon serà baixa per al partit davant Costa Rica del pròxim dimecres. A més d’això, el futbolista del València també és dubte per al partit davant Alemanya.

A diferencia del cas Gayà, Luís Enrique sí que esperarà a Hugo Guillamon i no el canviarà per un altre futbolista. La raó per la qual el tècnic asturià ha pres eixa decisió és perquè al centre de la defensa té més opcions que al lateral esquerre.

Central o migcampista

Luís Enrique va destacar en la roda de premsa després de publicar la llista de convocats, que havia escollit a Guillamon per la seua polivalència. El jugador del València juga com a migcampista a les ordres de Gennaro Gattuso, però en un principi, Luís Enrique l’ha triat per a ser defensa central.