Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guillamon continua estudiant mentre es disputa el Mundial

Per Pablo Marquez · 30 Novembre, 2022

Hugo Guillamon està concentrat amb la selecció espanyola en el mundial de Càtar. El migcampista del València va estar els primers entrenaments apartat del grup per unes molèsties al seu genoll. Ara, ja està en la dinàmica del grup i confia en debutar.

Este dijous, Espanya jugarà davant Japó i l’equip de Luís Enrique té moltes opcions d’avançar a la pròxima ronda. De fet, podria fer-lo inclós perdent este partit. Per tant, podria haver rotacions en l’onze inicial.

A causa de la seua polivalència, Hugo Guillamon podria jugar en diferents posicions. El jugador del València està capacitat per a jugar tant com de central com de migcampista. Luís Enrique és conscient d’això i per este motiu va convocar-lo per davant d’altres futbolistes.

Guillamon està estudiant

D’altra banda, segons ha informat el diari Marca, Hugo Guillamon està aprofitant el temps. El futbolista del València està estudiant durant la concentració per als seus exams d’Ingenieria Biomèdica. El jugador no vol deixar a banda els seus estudis i està fent tot el possible per a poder compaginar-lo tot.

Hugo Guillamon sempre ha manifestat que la formació és important i que pel fet de ser futbolista professional no ha de deixar els seus estudis. Per este motiu, Guillamon continua treballant per a fer les dos coses a la mateixa vegada.