La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes s’acomiada del València amb este missatge
,

Guedes s’acomiada del València amb este missatge

COMPARTIR

Jorge Mendes treballà molt en la venda de Gonçalo Guedes. El València necessitava l’eixida d’un dels seus millors futbolistes i finalment l’escollit va ser el portugués, que també era qui tenia més valor al mercat. Els Wolves és el seu nou destí, que entre fixes i variables pagarà una xifra propera als 40 milions d’euros, però abans de l’equip anglés hi hagué més propostes.

La Roma

La Roma va ser el primer equip que presentà ofertes formals pel portugués. El projecte de l’equip italià esta temporada té una pinta magnífica i Mourinho volia comptar amb el seu compatriota per a entrar en Champions esta temporada, però mai aplegaren als 40 milions que demanava el club, així que el València rebutjà i finalment firmaren a Dybala.

Oferiments

Però la Roma no ha sigut l’únic equip que ha tingut la possibilitat de fitxar-lo. Segons Pedro Morata, Jorge Mendes va oferir a Gonçalo Guedes fins a huit equips europeus que són els següents: Newcastle, Nápoles, Roma, Chelsea, Fiorentina, Mónaco, Borussia i Wolves, que és el seu nou equip, ja que ha sigut l’únic dispost a pagar més de 30 milions per ell.

Així, es confirma que l’eixida del portugués es podia donar en qualsevol moment, ja que el València estava presentant al jugador a meitat Europa i anava a acceptar qualsevol oferta que superara els 30 milions. Una oferta que aplegà la mateixa vesprada que el club che es presentava davant la seua afició, que no va veure jugar a Gonçalo Guedes.

Missatge de comiatGuedes s’ha acomiadat amb este missatge xicotet a través de les seues xarxes socials.