La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes prefereix quedar-se a València
,

Guedes prefereix quedar-se a València

COMPARTIR

728-90

Menys de 48 hores per al tancament del mercat de fitxatges i la situació amb Guedes continua sense resoldre’s. L’internacional portugués, convocat amb la seua selecció en la pròxima finestra de seleccions, espera amb tensió aquestes últimes hores de mercat amb el ferm desig de quedar-se, almenys, una temporada més al València CF, tal com informa el Diario As.

La seua opinió ha anat canviant amb el pas de les últimes setmanes. Va posar rumb a l’Eurocopa pensat que mai més aniria a la Ciutat Esportiva de Paterna, ja que tant ell com Lim, màxim accionista del club, coincidien que era la gran venda de l’estiu en el club, pendent fins i tot d’amortitzar 20 milions per ell.

No obstant això, l’Eurocopa de Guedes va ser intranscendente. Sense convocar en diversos partits, el lusità no va jugar cap minut. La seua figura ja no estava en l’aparador, com a anys arrere, i això es va traduir durant les següents setmanes en ofertes insuficients per ell, sobretot des d’Espanya. Tant Sevilla FC com Vila-real CF han intentat fitxar-lo aquest estiu, però per quantitats que no convencien al club.

Allotjat en un hotel, el portugués va tornar a València per a començar la pretemporada, i ací és on tot comença a canviar al seu cap. També en el de Lim. El futbolista se sent important, veu que l’entrenador no ha vingut de vacances i l’equip funciona, no sols en els amistosos, també en Lliga, on ara mateix el València CF té els mateixos punts que el líder. Lim, per part seua, ja no veu tan clara la seua venda, i posa preu mínim: 30 milions d’euros.

En aquest nou escenari, només un club a Europa podria fitxar-lo: el Wolverhampton. Abans, això sí, hauria de vendre a un Adama que ja no té tan clar que vaja a eixir al Tottenham. Per tant, molt ha de moure Mendes en menys de 48 hores perquè aquestes dos operacions arriben a produir-se. El que és clar és que Guedes, hui, no vol eixir del València CF. Demà sabrà si els seus desitjos són ordres.