ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes molt prop de tancar el seu nou equip

Per Alex Alfaro · 14 Agost, 2023

El mercat del València es troba completament parat a l’espera de poder resoldre les eixides, especialment Samu Castillejo i Racic, ja que cada dia sembla més complicat trobar un equip que estiga disposat a posar diners damunt de la taula per a fer-se amb els serveis de Marcos André.

És per això que mentre no hi ha moviment, el València observa com a antics jugadors seus poden tindre ja tancat un nou destí. La situació de Gonçalo Guedes des que va abandonar la disciplina che no ha sigut molt millor que la del València, ni molt menys.

En l’anterior mercat hivernal, va sonar com a possible candidat per a la cessió del futbolista. Ara ho estarà per termes purament econòmics. Segons el mecanisme de solidaritat de traspassos FIFA per formació se’n portarà l’1% de l’import d’un hipotètic traspàs. El diari portugués A Bola afirma que el Wolves i el Benfica han acordat que el jugador de 26 anys puga marxar-se de nou al conjunt lisboeta aquest estiu. Este mitjà també afirma que Guedes podria marxar-se al Benfica mentre analitza els possibles fitxatges del Wolves després del nomenament d’O’Neil.